Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Műszeres duguláselhárítás

2014.01.07

 

Műszeres bevizsgálás

 

Kamerás csővizsgálat

A csőtörések műszerrel való behatárolásán kívül végzünk kamerás csővizsgálatot is.

duguláselhárítás a legtöbb esetben a csőrendszer vizsgálata nélkül is kivitelezhető, azonban a dugulás kiváltó oka bizonyos esetekben a csőrendszer fizikális sérüléséből adódik. Ezekben az esetekben a dugulás ténye bizonyos időközönként újra jelentkezhet.

Az első leggyakoribb probléma a kontrás csőszakasz. Ez azt jelenti, hogy a csőrendszer egy bizonyos szakaszon megsüllyed és ennek hatására a szerves anyag ezen a szakaszon megreked, mely dugulást eredményez.

A sorban következő lehetséges probléma nem más, mint a gyökérbenövés, mely igen alattomos probléma.

Az ilyen esetek feltárására hoztuk létre kamerás csővizsgálattal kapcsolatos szolgáltatásunkat, melynek lényege az, hogy egy, erre a célra tervezett kamerát juttatunk a csőrendszerbe. Ennek eredményeképp az ingatlanhoz tartozó teljes csőrendszer könnyedén feltérképezhető.

kamerás vizsgálat során élő képet láthatunk a csőrendszerről, azt is láthatjuk, hogy éppen hány méterre van a kamera a bevezetési ponttól.

kamerás csővizsgálatnak köszönhetően méterre pontosan megmondható az, hogy hol keletkezett fizikális sérülés a csőrendszerben.

Ennek kijavításával elkerülhető a rendszeres duguláselhárítás.

kamerás csővizsgálatról felvétel is készül, mely az otthonában DVD lejátszó segítségével bármikor újra megtekinthető!

csatorna dugulások helyének meghatározása kamerás bevizsgálással történik. A felvett képek elemzését követően nagy pontossággal állapítható meg a sérült szakasz, vagy a dugulás oka, illetve annak helye.